תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה
בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קישואים, חלפיניו, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעורה בקר (מבשל איטי), בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות בשר לתוך שקית ziptop גדולה.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל. Shake מעיל באופן שווה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה או בסיר על אש בינונית. חתיכות בקר מצופה חום משני הצדדים עד השחמה, על 5 דקות לכל צד.
להעביר בשר בקר ל5 ליטר סיר חרס על high.In אותו בקר מחבת היה השחמה, להוסיף 2 כפות נוספות של שמן זית.
גזר לטגן, סלרי, בצל, פטריות, קישואים, שום וקורנית. מבשלים ומערבבים במשך כ -10 דקות.
העברה לקרוק פוט. מערבבים במרק בשר, שעורה, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. סגור עם מכסה ומבשלים על גבוה במשך 3-4 שעות. כשעה לפני הכנת המרק, מוסיפים פטרוזיליה טרייה.