קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה

תבשיל בשר בקר איטי ומרק שעורה
בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קישואים, חלפיניו, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק שעורה בקר (מבשל איטי), בשר בקר מבושל איטי ומרק שעורה, ו מרק שעורה בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חתיכות בשר לתוך שקית ziptop גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מוסיפים קמח, מלח ופלפל. Shake מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה או בסיר על אש בינונית. חתיכות בקר מצופה חום משני הצדדים עד השחמה, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
להעביר בשר בקר ל5 ליטר סיר חרס על high.In אותו בקר מחבת היה השחמה, להוסיף 2 כפות נוספות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
גזר לטגן, סלרי, בצל, פטריות, קישואים, שום וקורנית. מבשלים ומערבבים במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
העברה לקרוק פוט. מערבבים במרק בשר, שעורה, מלח, פלפל ורוטב ווסטרשייר. סגור עם מכסה ומבשלים על גבוה במשך 3-4 שעות. כשעה לפני הכנת המרק, מוסיפים פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
שעורהשעורה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מגישים עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא