תבשיל בשר חזיר ביתי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח, צלעות חזיר, hominy, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר & Hominy אופים, תבשיל צלעות חזיר, ו תבשיל צלעות חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול ומניחים על אש בינונית. צלעות חזיר מטוגנות עד להשחמה, 5 עד 8 דקות לכל צד.
מסדרים צלעות חזיר בתבנית אפייה מוכנה.
מורחים את hominy על צלעות החזיר.
מערבבים את הקרם של מרק פטריות, חלב, מלח ופלפל שחור יחד בקערה עד חלקה.
יוצקים את רוטב הפטריות על hominy.
מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע וצלעות החזיר רכות, כ 1 שעה.