תבשיל בשר חזיר ובשר סרבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, קוקיות חזיר, בקר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ובשר סרבי, קבב Raznjici סרבי עם חזיר, בייקון, בצל ופלפל מתוק, ו Cevapi סרבי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. בשר בקר טחון חום, בייקון, בשר חזיר מקוקאין ובצל. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים כרוב כבוש ואורז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים תוכן לתבשיל ומערבבים במרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
אופים, חשוף, בתנור שחומם מראש עד שהאורז מבושל, כ -30 עד 45 דקות. בדוק את רמת הנוזל מעת לעת; להוסיף מים אם התבשיל מתייבש.