תבשיל בשר מבושל איטי IV
תבשיל בקר מבושל איטי IV עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר ברביקיו איטי, ו נזיד בקר (מבשל איטי).
הוראות
מניחים בשר בשקית ניילון גדולה.
שלב 1/4 כוס קמח עם 1/2 כפית מלח; לשפוך לתוך השקית עם הבשר, ולנער את המעיל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר תבשיל, ומבשלים עד להשחמה שווה בצד החיצוני.
מעבירים לבישול איטי יחד עם גזר, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כוסות מים רותחים ותערובת מרק יבש; יוצקים לתוך התנור האיטי.
באותו מחבת, להמס חמאה בצל לטחון עד מתרכך; להסיר את התנור האיטי.
יוצקים יין אדום למחבת, ומערבבים כדי לשחרר חתיכות משחימות של מזון על הקרקעית.
הסר מהחום, ויוצקים לתוך התנור האיטי.
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות. להפחית את החום נמוך, לבשל במשך 6 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. בקערה קטנה או כוס, לערבב יחד 2 כפות קמח עם 1/4 כוס מים חמים. מערבבים לתבשיל, ומבשלים חשפו במשך 15 דקות, או עד מעובה.