תבשיל בשר מנחם
תבשיל בשר מנחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם allspice הקרקע, בצל, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי מנחם, תבשיל טונה מנחם, ו תבשיל עוף מנחם.
הוראות
מחממים 4 כפות שמן בסיר גדול או תבשיל עמוק, ומטגנים את הבצל והגזר עד שהם מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
הסר את הירקות הריכים והמבריקים בשמן לקערה, והוסף את השמן הנותר למחבת.
שים את הקמח לתוך שקית מקפיא גדולה יחד עם מלח ופלפל, מרווה, ו allspice; להוסיף את חתיכות בשר לשקית, זורק בקמח, לפני צורב את הבשר במחבת. לעשות את זה בקבוצות, בראונינג הבשר קצת והסרת כל הבשר למנה גדולה כמו שאתה הולך.
כאשר כל הבשר משחימים ומחוץ למחבת, להקציף או לערבב את מיץ התפוזים ואת סטאוט ולתת לו לבוא לרתיחה.
מוסיפים את המים ואז מחזירים את הבשר והירקות למחבת. מערבבים את גרידת התפוז ואת עלי המפרץ, מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפוך את התבשיל לרתיחה רכה. לכסות ולבשל במשך 2 1/2 שעות. זה הכי מחומם 1 או 2 ימים לאחר מכן, אבל אם אתה משרת את התבשיל באותו יום, ולאחר מכן להוסיף עוד חצי שעה זמן הבישול רק כדי לוודא את הבשר הוא רך, רך ועדין.