תבשיל גמבו שרימפס
תבשיל גמבו שרימפס הוא פסקטריאן ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, תערובת מאפין תירס, ציר דגים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 53%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: שרימפס גמבו, שרימפס גמבו, ו שרימפס גמבו.
הוראות
במחבת ברזל הקפיצו בצל וסלרי בשמן.
מוסיפים עלי דפנה, טימין, תיבול פלפל לימון ותיבול בית.
יוצקים ציר ומוסיפים עגבניות ובמיה. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה שרימפס.
כדי להכין את ציפוי, מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים יחד ביצה וחלב, מוסיפים לתערובת המאפינס, ומשלבים עד לקבלת תערובת אחידה. זרוק על ידי כפות על גבי תערובת שרימפס חם, משאיר את המרכז חשוף.
מערבבים את החומרים יחד ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -26 דולר.
![שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן]()
שמורת הוניג רתרפורד סוביניון בלאן
חומציות בהירה ורעננות פריכה, עם טעמים של אפרסק עסיסי, פסיפלורה ואשכולית-כמו גם ניחוחות מפתים של יסמין וגרידת לימון. בעל גוף בינוני, עם גימור מתמשך.תערובת: 91% סוביניון בלאן, 8% סמיון, 1% מוסקט