תבשיל דגים קיץ עם רוויל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל דגים בקיץ עם rouille. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קיץ בויאבז עם סמוקי רויל, מרק דגים עם לחם ורוויל, ו מרק דגים ירקות עם רוויל.
הוראות
לסובב את הראש מהסרטנים, ולאחר מכן לקלף את הרגליים וצדפים, אבל להשאיר את הזנבות ללא פגע. Devein כל חסילון. מטגנים את הפגזים בשמן 1 כף במשך 5 דקות, עד ורוד כהה זהב תיקונים.
מוסיף את היין, להרתיח על ידי שני שלישים, ואז לשפוך את המניה. מתח לתוך כד, משליך את הפגזים.
מחממים את שאר השמן במחבת עמוקה או תבשיל.
מוסיפים את שומר, בצל ושום, העונה, ואז לכסות ולבשל בעדינות במשך 10 דקות עד מתרכך. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות 2cm-ish. מכניסים למחבת של מים קרים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות עד כמעט רך.
לקלף רצועה של גרידה מן התפוז.
שים את ההתלהבות, כוכב אניס, ביי וספר האריסה לתוך המחבת. מטגנים בעדינות, חשופים, במשך 5-10 דקות, עד שהירקות רכים, מתוקים וזהובים.
מערבבים את העגבניות הטהורות, מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת המניה. מבשלים במשך 10 דקות עד הרוטב מתעבה מעט. מתבלים לפי הטעם. הרוטב יכול להתבצע קדימה, ולאחר מכן מחומם מאוחר יותר ביום. בינתיים, לשפשף את המולים או צדפות ולמשוך את כל זקנים תוססים. כל כי הם פתוחים צריך להיות טפח בחדות על משטח העבודה אם הם לא לסגור לאחר כמה שניות, להשליך אותם.
מחממים את הרוטב במידת הצורך, ולאחר מכן מערבבים את תפוחי האדמה, חתיכות של דגים וסרטנים בעדינות רבה לתוך התבשיל. להחזיר לרתיחה, ואז לכסות בעדינות ומבשלים 3 דקות. לפזר את המולים או צדפות על התבשיל, ואז לכסות ולבשל במשך 2 דקות יותר או עד הפגזים נפתחו רחב. השליכו כל מי שנשאר סגור. החתיכות של דגים צריך להתקלף בקלות ואת סרטנים צריך להיות ורוד דרך. התפזרו עם עלי הקורנית.
כדי להפוך את rouille מהיר, מערבבים את שאר האריסה דרך המיונז.
מגישים את התבשיל בקערות, עם כפיות של rouille, אשר יימסו לתוך הרוטב ולהעשיר אותו. יש קצת לחם טוב מוכן, כפי שאתה בהחלט רוצה לנגב את המיצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה