קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

תבשיל הבקר האולטימטיבי

תבשיל הבקר האולטימטיבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את תבשיל הבשר האולטימטיבי. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפלים, עלי דפנה, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תבשיל הבקר האולטימטיבי, נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, ו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי] (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, מניחים את הבשר בכוס גדולה או מיכל פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בקרבקר
2
מוסיפים 8 ענפים של טימין, גזר, שום, בצל אדום, קליפת תפוז, ציפורן, פלפל, עלי דפנה, והיין.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
בצל אדוםבצל אדום
גזרגזר
ציפורןציפורן
שוםשום
טימיןטימין
ייןיין
3
מערבבים היטב את המעיל, ואז מכסים ומקררים במשך 4 שעות.
4
הסר בשר מן המרינדה כתם יבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מחממים את השמן ואת החמאה ואת 4 הענפים הנותרים קורנית בסיר כבד תחתית על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, להסיר את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים את הבשר והחום באופן שווה בכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. מסננים את המרינדה לתוך הבשר ומערבבים עם כף עץ, מגרד את חתיכות טעם בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מרינדהמרינדה
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
סירסיר
7
מוסיף זר garni ומניות בשר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהנוזל מתחיל להתעבות, כ -15 עד 20 דקות. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
מלאי בשרמלאי בשר
8
לאחר כ 2 שעות להוסיף את גזר התינוק, אפונה גן, ופטריות, יחד עם קמצוץ של סוכר כדי לאזן את החומצה מהיין האדום. הפעל את החום מעט ומבשל, חשוף, במשך 30 דקות יותר, עד הירקות והבשר מכרזים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזר גמדיגזר גמדי
ירקירק
פטריותפטריות
יין אדוםיין אדום
סוכרסוכר
בשרבשר
אפונהאפונה
9
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ועירית. לסחוט חלק השום הקלוי על קרוטונים, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה ומגישים עם התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שום קלוישום קלוי
קרוטוניםקרוטונים
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
תבשילתבשיל
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
שים שום על גיליון נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
רסס עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
13
להוסיף ענף של טימין ולקפל את רדיד סביב השום. מבשלים 30 עד 40 דקות או עד השום הוא רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
חום על 1/4 אינץ ' של שמן זית במחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הלחם בקבוצות ומטגנים עד הזהב משני הצדדים, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
הסר מהמחבת ויבש על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כתף בקר, חתוכה לחתיכות 2 אינץכתף בקר, חתוכה לחתיכות 2 אינץ5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי בשרמלאי בשר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם6שרימפס וורידיםזר Garniזר Garni62 כפות חמאה מומסת3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון2גזר, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץגזר, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ6שרימפס וורידיםעירית, קצוץ דק, כמו לקשטעירית, קצוץ דק, כמו לקשט1ציפורן331בקבוקיין אדום יבש באיכות טובה (מומלץ: בורגונדי)יין אדום יבש באיכות טובה (מומלץ: בורגונדי)1השארפטרוזיליה שטוחה טרייה, קצוצה, כקישוטפטרוזיליה שטוחה טרייה, קצוצה, כקישוט2עץשום, חתוך לחצי אופקיתשום, חתוך לחצי אופקית6שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, לטיגון, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטיגון, ועוד לטפטוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון1כתום, לקלף לחתוך רצועות גדולותכתום, לקלף לחתוך רצועות גדולות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל פנינה אדום מקולף מקולףבצל פנינה אדום מקולף מקולף227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונה בגינהאפונה בגינה6שרימפס וורידיםהגשת הצעה: פירה חמאה עם עירית קרוטונים חמים עם מחית שוםהגשת הצעה: פירה חמאה עם עירית קרוטונים חמים עם מחית שום6שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל6שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום8עלי קורנית טריים, בתוספת 4 ענפיםעלי קורנית טריים, בתוספת 4 ענפים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות לבנות, חתוכות לשנייםפטריות לבנות, חתוכות לשניים