תבשיל הבקר הפורטוגזי של אמא
תבשיל הבשר הפורטוגזי של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. נסו תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דייג פורטוגזי, ו תבשיל דגים פורטוגזי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בעציץ מעל חום בינוני גבוה. אבק הבשר עם הקמח.
מניחים את הבשר, השום, עלי המפרץ והפלפל בסיר; מבשלים עד שהבשר חום; מתבלים במלח ומבשלים עד שהבשר רך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל ירוק, גזר ופפריקה; מבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את העגבניות, היין, המים והפטרוזיליה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 30 דקות.
מערבבים את תפוחי האדמה האדומים, בטטות, שעועית ירוקה; להמשיך לבשל עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות באמצעות מזלג, כ 45 דקות.