תבשיל הודו ודל דלעת מקסיקני
תבשיל הודו ודלעת מקסיקני עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, תפוחי אדמה אדומים, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תבשיל דלעת מקסיקני מתובל, תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את טורקיה לחתיכות 1 1 1/2 אינץ'.
מפזרים את הכמון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים את הקורנית, ואז מוסיפים את תרנגול ההודו ומבשלים עד להשחמה בצד אחד, כ -3 דקות.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מערבבים 5 כוסות מים חמים, תפוחי אדמה, דלורית סקווש, קישואים, סלסה ו tostadas (tostadas יתמוסס ולעזור לעבות את המרק). מכסים ומביאים לרתיחה, ואז לחשוף ולצמצם לרתיחה. מבשלים עד שהירקות רכים והודו מבושל רק דרך, כ -15 דקות.