תבשיל הודו צ'יפוטלה מאסה
תבשיל הודו צ'יפוטלה מאסה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עצמות, עלי פטרוזיליה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו עוגות מסא צ'יפוטלה עם פיקו דה גאלו וגבינת עיזים (יום שני ללא בשר), הודו צלוי בחפרפרת עם מלית מאסה ורוטב צ'ילה, ו תבשיל חזיר צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 4-5 ליטר מעל חום גבוה, להביא חזה הודו, מרק ובצל לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד טורקיה הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות.
עם כפית מחוררת, להרים את טורקיה מתוך מרק. כאשר מגניב מספיק כדי לגעת, ב 5 עד 6 דקות, לקרוע בשר לגזרים בסדר.
בינתיים, לובש כפפות, לגזור ולהשליך זרעי צ ' ילי ורידים. קוצצים דק צ ' ילי.
מוסיפים עגבניות (עם מיץ), ואז צ ' ילי לטעום. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום ומבשלים לערבב טעמים, על 5 דקות.
מוסיפים את טורקיה ומערבבים רק עד חם, 1 עד 2 דקות.