קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל הטונה של סטף

תבשיל הטונה של סטף
תבשיל הטונה של סטף עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חלב, טונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, עוגת הגבינה המעולה של סטף, ו סלט הקיץ של סטף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן צלחת תבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים רותחים עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, 8 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מערבבים מקרוני מרפק מבושל, קרם של מרק עוף, גבינת צ ' דר, טונה ארוזה במים, חלב, וחמאה יחד בקערה גדולה; לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק מבושלמקרוני מרפק מבושל
שמנת של מרק עוףשמנת של מרק עוף
טונה ארוזה במיםטונה ארוזה במים
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מפזרים פירורי לחם על תערובת מקרוני.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מקרונימקרוני
5
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על גבי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.