תבשיל הנקניק של JK
תבשיל הנקניק של JK דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 514 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . אם יש לך חלב, ביצים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, תבשיל ביצים ונקניק, ו תבשיל ביצת נקניק.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במחבת, חום את הנקניק, לנקז ולמקם בצלחת תבשיל מרובע. מכסה העליון של נקניק עם פרוסות בצל. מכסה העליון של בצל עם גבינה.
מניחים 4 פרוסות לחם על גבי הגבינה. הלחם צריך להתאים בדיוק כדי לכסות את החלק העליון של המנה.
מערבבים ביצים וחלב בקערה לאט לשפוך מעל הלחם, תערובת צריכה למלא צלחת כמעט עד הסוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.