הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Injera של Shauna James Ahern (לחם שטוח אתיופי), תבלין הברברה של שונה ג'יימס אהרן, ו פיצה בגריל של שונה ג'יימס אהרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף 2 כפות של החמאה. כאשר החמאה חמה, מוסיפים את הבצלים האדומים ואת השום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים התרככו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, הברברה תיבול, ציפורן, מלח, הל, ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח התבלינים ממלא את החדר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Berbere
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את רגלי העוף, ירכיים עוף, תפוחי אדמה, גזר, כרוב, וחצי ציר עוף לתנור ההולנדי. מבשלים ברתיחה איטית במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
1 ט אבקת פלפל לבן
רגל עוף
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את חזה העוף, הכנפיים, ואת שאר המלאי לתנור ההולנדי. מבשלים עד השדיים הגיעו לטמפרטורה פנימית של 71°, כ 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כף גדושה פלפל לבן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
6
מסיים את הנזיד.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
7
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה ומיץ ליים לנזיד ומערבבים עד שהוא משולב באופן מלא.