תבשיל זנב-שור פיליפיני עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שורטייל בקר, שעועית, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור, ו תבשיל זנב-שור של ג'ינה.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים, ושופכים את חתיכות זנב השור, בצל, שום, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ומבשלים במשך 2 שעות על אש בינונית נמוכה, ברפרוף את הקצף מדי פעם, עד בשר זנב השור הוא רך מאוד ואת המרק מצטמצם 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
זנב שור
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)