קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תבשיל חג של ים וצנוברים

תבשיל חג של ים וצנוברים
קדירת חג סקווש ים וצנובר של מארק היא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 627 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם קמח אורז, בזיליקום, שורש ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת צנובר צלוי מרק נופך ים, תבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת בלוטי חג, ותבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת צנובר חג.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממלאים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם 1/2 אינץ' מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מניחים את חצאי דלעת הצנוברים כשהצד החתוך כלפי מטה לתוך הכלי; מניחים את חתיכות הטטה מסביב לדלעת. מכסים היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
יםים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שדלעת הצנוברים והבטטה רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
יםים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים מערבבים בסיר את החומץ הבלסמי, ריבת המשמש ומיץ הרימונים. מערבבים פנימה את הפלפל הקלוי, השום, הג'ינג'ר ואבקת חמשת התבלינים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
ריבת משמשריבת משמש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
טורפים פנימה את קמח האורז וחלב הקוקוס. מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות. לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
כשהדלעת רכה מסננים את המים ומניחים את הבטטות בקערת ערבוב. מגרדים את הדלעת לתוך הקערה, ומועכים עם הבטטות עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
יםים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים את רוטב הפלפלים הקלויים, וממשיכים למעוך עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
9
מגרדים לצלחת הגשה, ומפזרים אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
10
מקשטים בגרגרי רימון ובזיליקום טרי להגשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב