תבשיל חג של ים וצנוברים
קדירת חג סקווש ים וצנובר של מארק היא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 627 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם קמח אורז, בזיליקום, שורש ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת צנובר צלוי מרק נופך ים, תבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת בלוטי חג, ותבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת צנובר חג.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ממלאים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם 1/2 אינץ' מים.
מניחים את חצאי דלעת הצנוברים כשהצד החתוך כלפי מטה לתוך הכלי; מניחים את חתיכות הטטה מסביב לדלעת. מכסים היטב בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שדלעת הצנוברים והבטטה רכים, כ-45 דקות.
בינתיים מערבבים בסיר את החומץ הבלסמי, ריבת המשמש ומיץ הרימונים. מערבבים פנימה את הפלפל הקלוי, השום, הג'ינג'ר ואבקת חמשת התבלינים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-15 דקות.
טורפים פנימה את קמח האורז וחלב הקוקוס. מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות. לשמור על חום.
כשהדלעת רכה מסננים את המים ומניחים את הבטטות בקערת ערבוב. מגרדים את הדלעת לתוך הקערה, ומועכים עם הבטטות עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את רוטב הפלפלים הקלויים, וממשיכים למעוך עד לקבלת תערובת אחידה.
מגרדים לצלחת הגשה, ומפזרים אגוזי מלך קצוצים.
מקשטים בגרגרי רימון ובזיליקום טרי להגשה.