תבשיל חזיר בטטה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן).
הוראות
קולפים בטטה וחותכים לקוביות.
מניחים בכלי בטוח למיקרוגל; מוסיפים מים. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 7-9 דקות או עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד.
חותכים חזיר לשני חלקים. במחבת, חזיר חום בחמאה משני הצדדים. בקערה שלבו מיץ אננס וסוכר חום; מערבבים עד להמסת הסוכר.
יוצקים מעל חזיר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 5-7 דקות או עד להסמכה קלה.
מעבירים חזיר ל -1 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה.
מניחים בטטה ואננס סביב קצה המנה.
יוצקים תערובת סוכר חום מעל.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 כוס למשך 12-15 דקות או עד לחימום.
אופים 3-5 דקות יותר או עד שהמרשמלו מזהיב.