תבשיל חזיר ותרד
תבשיל חזיר ותרד הוא חלב חינם תוספת. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.0 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, תרד מוקרם, לחמניות סהר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. נסו תבשיל חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו תבשיל חום חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים חזיר על אש בינונית עד להשחמה קלה. מערבבים פנימה את הגזר, המרק, התרד, המים, הפלפל והמלח; מחממים דרך.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מגלגלים בצק סהר; נפרדים לשני מלבנים. נקבי חותם.
חותכים כל מלבן לאורכו לארבע רצועות; הכינו קרום סריג.
אופים ב 375 מעלות במשך 18-22 דקות או עד מבעבע וקרום הוא חום זהוב.