קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל חזיר: קרן אדובדה

תבשיל חזיר: קרן אדובדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל חזיר: קרנה אדובדן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.26 דולר למנה. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי כוסברה, פלפלי צ'ילה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו קרן אדובדה (צ'ילה אדומה ותבשיל חזיר), קרן אדובדה (חזיר במרינדה), ו קרן אדובדה (צ'ילה מקסיקנית חדשה-חזיר מטוגן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את כל התבלינים (צ ' ילה, כוסברה, כמון, אורגנו, גרגירי פלפל) על דף נייר אלומיניום כשהקצוות מופנים כלפי מעלה כדי למנוע דליפה וטוסט את התבלינים למספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מעבירים את התבלינים הקלויים למולצ ' טה או למכתש ועלי וטוחנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
מפזרים את קוביות החזיר עם התבלינים, מכסים את כל משטחי הבשר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
תן את חזיר לשבת מכוסה במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
צור מאני בירה על ידי ריסוק הקמח לחמאה בקערה קטנה. מניחים בצד עד הצורך כמעבה לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת מטגן עמוקה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את קוביות החזיר ומשחימים מכל הצדדים. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את השום והבצל ומערבבים לשילוב טעמים. מבשלים עד שהבצל הופך לשקוף, ואז מערבבים פנימה אבקת צ ' ילי ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
מוסיפים 4 כוסות מים ומנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומניחים להתבשל עד שהמזלג רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מוסיפים מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, הוסיפו את מאני הבורה לעיבוי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
מגישים חם.