תבשיל חזיר: קרן אדובדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל חזיר: קרנה אדובדן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.26 דולר למנה. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי כוסברה, פלפלי צ'ילה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו קרן אדובדה (צ'ילה אדומה ותבשיל חזיר), קרן אדובדה (חזיר במרינדה), ו קרן אדובדה (צ'ילה מקסיקנית חדשה-חזיר מטוגן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
מורחים את כל התבלינים (צ ' ילה, כוסברה, כמון, אורגנו, גרגירי פלפל) על דף נייר אלומיניום כשהקצוות מופנים כלפי מעלה כדי למנוע דליפה וטוסט את התבלינים למספר דקות.
מעבירים את התבלינים הקלויים למולצ ' טה או למכתש ועלי וטוחנים יחד.
מפזרים את קוביות החזיר עם התבלינים, מכסים את כל משטחי הבשר ככל האפשר.
תן את חזיר לשבת מכוסה במקרר במשך 2 שעות.
צור מאני בירה על ידי ריסוק הקמח לחמאה בקערה קטנה. מניחים בצד עד הצורך כמעבה לתבשיל.
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת מטגן עמוקה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מוסיפים את קוביות החזיר ומשחימים מכל הצדדים. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את השום והבצל ומערבבים לשילוב טעמים. מבשלים עד שהבצל הופך לשקוף, ואז מערבבים פנימה אבקת צ ' ילי ופפריקה.
מוסיפים 4 כוסות מים ומנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומניחים להתבשל עד שהמזלג רך, כ -2 שעות.
מוסיפים מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, הוסיפו את מאני הבורה לעיבוי.