לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו תבשיל חזיר: קרנה אדובדן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.26 דולר למנה. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם זרעי כוסברה, פלפלי צ'ילה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו קרן אדובדה (צ'ילה אדומה ותבשיל חזיר), קרן אדובדה (חזיר במרינדה), ו קרן אדובדה (צ'ילה מקסיקנית חדשה-חזיר מטוגן) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את כל התבלינים (צ ' ילה, כוסברה, כמון, אורגנו, גרגירי פלפל) על דף נייר אלומיניום כשהקצוות מופנים כלפי מעלה כדי למנוע דליפה וטוסט את התבלינים למספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמי
גרעיני חמניות נוספים
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מעבירים את התבלינים הקלויים למולצ ' טה או למכתש ועלי וטוחנים יחד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
מפזרים את קוביות החזיר עם התבלינים, מכסים את כל משטחי הבשר ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
תן את חזיר לשבת מכוסה במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
צור מאני בירה על ידי ריסוק הקמח לחמאה בקערה קטנה. מניחים בצד עד הצורך כמעבה לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת מטגן עמוקה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להבהב.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את קוביות החזיר ומשחימים מכל הצדדים. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את השום והבצל ומערבבים לשילוב טעמים. מבשלים עד שהבצל הופך לשקוף, ואז מערבבים פנימה אבקת צ ' ילי ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
מוסיפים 4 כוסות מים ומנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומניחים להתבשל עד שהמזלג רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
10
מוסיפים מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, הוסיפו את מאני הבורה לעיבוי.