תבשיל טונה עם אטריות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל הטונה אטריות של סאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, ציר עוף, שקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 375מעלות F. חמאה צלחת 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת לזניה ולהניח בצד.
מבשלים את האטריות ביצה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, על 8 דקות.
מסננים ומיד למקם את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר מקורר, לנקז ולאחר מכן לשפוך את הפסטה לתוך קערה גדולה עם טונה, אפונה ושני הגבינות. לזרוק לשלב.
במחבת גדולה עם צדדים ישרים, מוסיפים את 2 כפות חמאה, שמן זית, בצל וקורנית. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים בחום בינוני עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד רך וכהה, כ 5 דקות יותר.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ואת חזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור הקמח להשרות לתוך הירקות ומבשלים דקה יותר לאבד את טעם הקמח. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את ציר העוף. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות, ולאחר מכן לאט לערבב את השמנת הכבדה. מבשלים עד הקרם מעובה מעט, על 4 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות מוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לשלב. מיד לשפוך לתוך המנה מוכנה.
לציפוי: בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ושמן זית. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד הפירורים לספוג את השמן באופן שווה.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של המנה והמקום, שנחשף, בתנור עד הצדדים הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 35 דקות.
תן לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.