קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל טונה עם אטריות

תבשיל טונה עם אטריות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל הטונה אטריות של סאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, ציר עוף, שקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 375מעלות F. חמאה צלחת 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת לזניה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים את האטריות ביצה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מסננים ומיד למקם את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר מקורר, לנקז ולאחר מכן לשפוך את הפסטה לתוך קערה גדולה עם טונה, אפונה ושני הגבינות. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במחבת גדולה עם צדדים ישרים, מוסיפים את 2 כפות חמאה, שמן זית, בצל וקורנית. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים בחום בינוני עד שהבצל רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד רך וכהה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ואת חזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור הקמח להשרות לתוך הירקות ומבשלים דקה יותר לאבד את טעם הקמח. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את ציר העוף. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות, ולאחר מכן לאט לערבב את השמנת הכבדה. מבשלים עד הקרם מעובה מעט, על 4 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את רוטב הפטריות על האטריות מוכנות בקערה הגדולה ומערבבים במהירות לשלב. מיד לשפוך לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לציפוי: בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ושמן זית. מתבלים עם קמצוץ מלח וטחינה או שתיים של פלפל. מערבבים עד הפירורים לספוג את השמן באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה על החלק העליון של המנה והמקום, שנחשף, בתנור עד הצדדים הם מבעבעים והחלק העליון הוא חום זהוב, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן לו לנוח 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בלה בייבי, פרוספטריות בלה בייבי, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ועוד לתבנית אפייהחמאה ועוד לתבנית אפייה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)טונה צהובת סנפיר או טונה מאלבקור בשמן, מנוקזת ומתנפנפת (מומלץ: אורטיז או קליפו)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר אירית גרוסהגבינת צ'דר אירית גרוסה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)12 כפיות אבקת שוםחזרת מוכנהחזרת מוכנה8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם panko (יפנית)פירורי לחם panko (יפנית)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת צ'דר גרוסה וחדהגבינת צ'דר גרוסה וחדה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.או 4 כוסות אטריות ביציםאו 4 כוסות אטריות ביצים1חתיכות טופי הית' ברקורנית מיובשת שלמהקורנית מיובשת שלמה4חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.