צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל הטונה אטריות של סאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 728 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם בצל, ציר עוף, שקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל טונה עם אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 375מעלות F. חמאה צלחת 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת לזניה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים את האטריות ביצה במים רותחים מומלחים על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, על 8 דקות.
מסננים ומיד למקם את האטריות בקערה גדולה מלאה במי קרח כדי לעצור את הבישול. לאחר מקורר, לנקז ולאחר מכן לשפוך את הפסטה לתוך קערה גדולה עם טונה, אפונה ושני הגבינות. לזרוק לשלב.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים בעדינות עד רך וכהה, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ואת חזרת, ואז מפזרים את הקמח על כל המחבת. מערבבים כדי לעזור הקמח להשרות לתוך הירקות ומבשלים דקה יותר לאבד את טעם הקמח. להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את ציר העוף. מבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות, ולאחר מכן לאט לערבב את השמנת הכבדה. מבשלים עד הקרם מעובה מעט, על 4 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.