קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות5
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל טלה בקארי ובטטה

תבשיל טלה בקארי ובטטה
תבשיל טלה בקארי ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 42 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, וכל 30 דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בקארי, תבשיל בטטה ועדשים בקארי קוקוס, ו תבשיל בטטה ועדשים בקארי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב בטטה, 2 כפיות שמן ו -1 / 4 כפית מלח בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים בחום של 450 למשך 40 דקות או עד שהם רכים והקצוות מתחילים להשחיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים טלה עם יתרת 1/4 כפית מלח ואבקת קארי; זורקים היטב לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מחממים 1/2 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים חצי כבש; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
הסר כבש מהתבנית; שמור על חום. חזור על התהליך עם 1/2 כפית שמן וחצי הנותרים של כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים בצל, שום ומרק 1/2 כוס; מבשלים 4 דקות או עד שהבצל רך, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים חצי בטטות קלויות ומרק שנותר במעבד מזון או בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מוסיפים תערובת מחית לתערובת הבצל במחבת. מערבבים פנימה את המחצית הנותרת של בטטות קלויות, טלה, חצי וחצי ופלפל אדום גרוס, ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף