קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות5
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל טלה בקארי ובטטה

תבשיל טלה בקארי ובטטה
תבשיל טלה בקארי ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 42 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, וכל 30 דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בקארי, תבשיל בטטה ועדשים בקארי קוקוס, ו תבשיל בטטה ועדשים בקארי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב בטטה, 2 כפיות שמן ו -1 / 4 כפית מלח בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מורחים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
אופים בחום של 450 למשך 40 דקות או עד שהם רכים והקצוות מתחילים להשחיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מפזרים טלה עם יתרת 1/4 כפית מלח ואבקת קארי; זורקים היטב לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים 1/2 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים חצי כבש; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
הסר כבש מהתבנית; שמור על חום. חזור על התהליך עם 1/2 כפית שמן וחצי הנותרים של כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים בצל, שום ומרק 1/2 כוס; מבשלים 4 דקות או עד שהבצל רך, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מניחים חצי בטטות קלויות ומרק שנותר במעבד מזון או בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מוסיפים תערובת מחית לתערובת הבצל במחבת. מערבבים פנימה את המחצית הנותרת של בטטות קלויות, טלה, חצי וחצי ופלפל אדום גרוס, ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'