תבשיל טלה בקארי ובטטה
תבשיל טלה בקארי ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 42 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, וכל 30 דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בקארי, תבשיל בטטה ועדשים בקארי קוקוס, ו תבשיל בטטה ועדשים בקארי איטי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בטטה, 2 כפיות שמן ו -1 / 4 כפית מלח בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול; לזרוק לציפוי.
אופים בחום של 450 למשך 40 דקות או עד שהם רכים והקצוות מתחילים להשחיר.
מפזרים טלה עם יתרת 1/4 כפית מלח ואבקת קארי; זורקים היטב לציפוי אחיד.
מחממים 1/2 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חצי כבש; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
הסר כבש מהתבנית; שמור על חום. חזור על התהליך עם 1/2 כפית שמן וחצי הנותרים של כבש.
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מוסיפים בצל, שום ומרק 1/2 כוס; מבשלים 4 דקות או עד שהבצל רך, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מניחים חצי בטטות קלויות ומרק שנותר במעבד מזון או בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים תערובת מחית לתערובת הבצל במחבת. מערבבים פנימה את המחצית הנותרת של בטטות קלויות, טלה, חצי וחצי ופלפל אדום גרוס, ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.