תבשיל טלה מטוגן עם זנגביל
תבשיל טלה מטוגן עם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קורנפלור, זנגביל, פטריות שיטאקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. נסו תבשיל טלה מטוגן, צלעות כבש מטוגנות עם ג'ינג'ר וחמש תבלין, ו כבש מטוגן עם צ'ילי, אננס מרוסק, עשב לימון וג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה.
שלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות בקערה.
בואו לעמוד 15 דקות; לנקז, שמירה על נוזל השרייה. להשליך גבעולים; פקקי פרוסות דק.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 30 שניות.
להוסיף תערובת כבש; לטגן 4 דקות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים ומפחיתים חום; מבשלים 40 דקות. לחשוף ולהביא לרתיחה; להוסיף גזר, פטריות, ונוזל שמור. מבשלים 5 דקות, או עד עבה מעט.
מוסיפים רוטב צדפות וכוסברה; מגישים עם אטריות אורז.