תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה
זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מרק בקר, יין, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, בצלים Cipolline ממולאים, ו בצל Cipolline חמוץ מתוק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מפזרים את הטלה במלח ופלפל. לזרוק את הטלה עם הקמח בקערה גדולה למעיל. עבודה ב 2 קבוצות, מוסיפים את הטלה לסיר ומבשלים עד חום, כ 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הטלה לקערה.
מוסיף את השום לאותו סיר ו לטגן על חום בינוני עד רך וריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, ערבוב לגרד כל חתיכות משחימים על החלק התחתון של הסיר, על 5 דקות. החזר את הטלה לסיר. מערבבים את המרק, עגבניות עם המיצים שלהם, רסק עגבניות. מכסים חלקית ומבשלים מעל בינוני נמוך עד שה הוא פשוט רך, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
בינתיים, לבשל את הבצל בסיר בינוני של מים רותחים במשך 2 דקות.
ניקוז ומגניב. לקלף את הבצל ולחתוך את קצות השורש.
מוסיפים את הבצלים, תפוחי האדמה והגזר לנזיד. מבשלים עד שהכבש והירקות רכים, בערך 25 דקות יותר. מתבלים את התבשיל, לפי הטעם, במלח ופלפל.