תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו תבשיל ירקות עם כופתאות עשב, תבשיל בשר בורגונדי בישול איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל בשר בקר וגזר עם כופתאות מצופות עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים ומערבבים בשר בקר בקיצור בסיר כבד של 8-10 ליטר, עד שהבשר משחימים היטב. (הערה: אם יותר מדי נוזל מצטבר כדי למנוע השחמה נאותה, יוצקים עודף נוזל לתוך קערה ושמורה. המשך לחמם את הבשר וכאשר משחימים היטב, מוסיפים את הנוזל השמור בחזרה לתוך הסיר.).
מוסיפים 5 כוסות מים חמים, 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
חום לרתיחה; להפחית את החום.מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט מכרז, 45 דקות עד 1 שעה.מערבבים תפוחי אדמה, לפת, לפת, גזר, פלפל ירוק, שעועית ירוקה (אם שימוש), סלרי, בצל, רוטב זר, קוביית מרק ועלי דפנה.מכסים ומבשלים עד ירקות רכים (אבל לא לבשל יתר על המידה), ערבוב פעם אחת, על 25 דקות.הכן בצק (ראה להלן) עבור כופתאות; להפריש.באמצעות מזלג, למזג יחד 1 כוס מים קרים ואת 4 כפות קמח בקערת ערבוב קטנה; מערבבים בהדרגה לתבשיל.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.להרתיח ומערבבים 1 דקה; להפחית heat.Do טיפ קדימה: לאחר רותחים ערבוב 1 דקה, תבשיל יכול להיות מכוסה בקירור לא יותר מ 48 שעות. כדי לשרת, חום רותחים מעל חום בינוני גבוה. המשך בשם directed.DUMPLINGS:.In קערה גדולה, לחתוך קיצור לתוך קמח משולב, אבקת אפייה, מלח, פטרוזיליה ועשבי תיבול עד תערובת דומה פירורים עדינים.מערבבים בחלב.טיפה על ידי ערימות כפות על בשר חם או ירקות בתבשיל רותח (לא טיפה ישירות לתוך נוזל).קוק חשף 15 דקות.מכסים ומבשלים כ -15 דקות יותר.
חותכים כופתה לשניים כדי לבדוק את העדינות; אתה רוצה אותם עשו אבל לא יבש!
6
מגישים חם צנרת תבשיל, עם באגט בחמאה וכוס סיידר, שיכר, או יין. כמו בכל תבשילים טובים, התבשיל הזה מחומם אפילו טוב יותר למחרת, לאחר שהטעמים הספיקו להתמזג. שאריות תבשיל להקפיא לחמם יפה, ויכין קוטג ' טעים או פשטידת רועים.