קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל ירקות שמנת

תבשיל ירקות שמנת
תבשיל ירקות שמנת מתכון יכול להתבצע בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חמאה, קרם מרוכז של מרק סלרי, רוטב גבינה מעובד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. נסו תבשיל ירקות שמנת, תבשיל ירקות שמנת, ו תבשיל ירקות שמנת עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכן ירקות לפי הוראות החבילה; ניקוז. בקערה שלבו את המרק ורוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ירקות ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
מעבירים ל -2 קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה. זורקים פירורי קרקר וחמאה; מפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גרן סלציון וינה דל סורבו
ויגנה דל סורבו הוא תערובת של סנג ' יובזה וקברנה סוביניון מכרמים שיש להם חשיפה דרום מערבית וענבים בני 30 שנה.