תבשיל כופתאות תפוחי אדמה
תבשיל כופתאות תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 271 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך שמנת, בצל, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד את הפירה, 1 כוס קמח, ביצים, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך שקית ניילון נקייה.
הביאו לרתיחה 5 ליטר מים בסיר גדול. התאם את החום כך שהמים ירתחו בעדינות רבה.
חותכים פתח קטן בפינת השקית, וסוחטים כופתאות למים, חותכים במספריים במרווחים של 1 אינץ'.
תנו לכופתאות להתבשל ללא כיסוי עד שהן צפות למעלה.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בתבנית אפייה של 2 ליטר. להתחמם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
קולים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה 2 כפות קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים פנימה שמנת ומרק, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה מחצית מגבינת הפרמזן ומחצית מהג ' רלסברג לתערובת אחידה.
יוצקים מעל כופתאות בצלחת.
מפזרים את הגבינות שנותרו מעל.
אופים ללא כיסוי במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון מזהיב והרוטב מבעבע.