קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל לנגואה (לשון בשר)

תבשיל לנגואה (לשון בשר)
תבשיל Lengua (לשון בשר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. אם יש לכם מלח, כרישה, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . מתכונים דומים: Fiesta Lengua (לשון), Pastel de lengua (פשטידת לשון שור), ו Cemitas de Lengua (מקסיקני לשון כריכים).

הוראות

1
מניחים את לשון הבשר לתוך סיר הדוק ומכסים במים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר מכרז, על 2 שעות. מסננים ושומרים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
להסיר ולהשליך את העור מן הלשון. לגרוס את הבשר באמצעות שני מזלגות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, כרישה, סלרי וגזר. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד שלא יישארו גושים ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את הבשר הקרוע לסיר יחד עם מרק שמורות ותיבול טאקו. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות רכים, 20 עד 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת