קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

תבשיל מיסו

תבשיל מיסו
תבשיל מיסו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך כרוב נאפה, בצל ירוק, מיסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: תבשיל מיסו, תבשיל מיסו, ו נזיד מיסו לבבי.

הוראות

1
משרים את arame ב 1 כוס מים מסוננים בקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לשטוף קינואה ב 3 שינויים של מים קרים בקערה, ניקוז קינואה במסננת בכל פעם, ואז לשים קינואה בסיר 2-3 ליטר עם קומבו ומים מסוננים כוס 1. מבשלים, חשוף, עד קינואה הוא רק במכרז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ניקוז במסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כ -10 דקות לפני הקינואה נעשית, לבשל בצל בשמן בסיר כבד 3-4 ליטר על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתחיל חום, כ -5 דקות, ולאחר מכן להוסיף שום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הוסף טופו, גזר, shiitakes, הנותרים 2 1/2 כוסות מים מסוננים ומבשלים, מכוסה, עד גזר הוא רק במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
6
הסר kombu מ קינואה ולהשליך. מערבבים קינואה לתוך תבשיל, ולאחר מכן להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
KombuKombu
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
שים מיסו בקערה קטנה ולהוסיף נוזל נזיד 1/4 כוס, לטאטא עד מיסו משולב, ולאחר מכן מערבבים תערובת לנזיד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לנקז ולשטוף arame ולהוסיף לתבשיל יחד עם בוק צ ' וי וtamari, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
תמריתמרי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
מחלקים תבשיל בין 2 קערות ומפזרים עם בצל ירוק פתיתי דולסה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
DulseDulse
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
* זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו edenfoods.com.
11
** זמין בחנויות מזון מיוחדות, חנויות מזון טבעי, ו ethnicgrocer.com.
12
*** זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו Uwajimaya (800-889-1928).
13
**** זמין בחנויות מזון טבעי.
14
***** זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון טבעי, ו seaveg.com.