תבשיל מעילו של יעקב
אם יש לכם בצל, גזר, תירס הקרנלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כרובית במעיל (לבוש), שובה (סלט מעיל פרווה), ו נזיד עדשים של יעקב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבשר והבצל במשך 5 עד 10 דקות, או עד הבשר הוא השחמה.
מסננים עודף שומן ומניחים את התערובת בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
שכבה של שעועית ירוקה, גזר, תירס ואפונה על תערובת הבשר.
מניחים את הגבינה על הירקות.
הכן את תפוחי האדמה על פי הוראות החבילה, אבל להוסיף קצת חלב או מים כדי להפוך אותו נוזלי קצת. תכסה את כל התבשיל עם תפוחי האדמה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד תפוחי אדמה לקבל מעט פריך ואת הצדדים של המנה הם תוסס.