תבשיל מקסיקני פוזולי
תבשיל מקסיקני פוזולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח, בצל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Posole המקסיקני החדש, לזניה מקסיקנית Posole, ו Posole פירות ים מקסיקני.
הוראות
מניחים בשר, קליפות חזיר, ושוק חזיר בקומקום גדול ומוסיפים כ 5 ליטרים של מים או מספיק כדי לכסות את הבשר.
מוסיפים כ 1 כף מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום בינוני במשך כ 1 1/2 שעות.
הסר שומן עודף ולהניח בצד. שמור נוזל.
לשטוף את posole בזהירות רבה עד המים ברורים כדי להסיר סיד מן הגרעינים. לשים קומקום גדול לכסות עם מים. מרתיחים עד posole צץ.
מערבבים בשר, posole, קליפה, ו shanks או רגלי חזירים.
מוסיפים אורגנו, שום, בצל, תרמילי צ ' ילה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.