תבשיל מקסיקני שכבתי
המתכון תבשיל מקסיקני שכבות מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 706 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 98 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך טורטיות תירס, בשר בקר טחון, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו תבשיל מקסיקני שכבתי, תבשיל עוף מקסיקני שכבתי, ו תבשיל שעורה מקסיקני שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים ב 1 כוס סלסה; חום על 2 דקות או עד חם.
קו אפייה צלחת עם טורטיות 4, חופפים כדי להתאים. בקערה בינונית, מערבבים יחד שעועית מטוגנת וסלסה הנותרת; כף מעל טורטיות, ומתפשטים באופן שווה. למעלה עם חצי מתערובת הבשר ו 3/4 כוס הגבינה.
שכבה 4 טורטיות יותר מעל גבינה. כפית ולהפיץ אורז ספרדי על טורטיות. למעלה עם שאריות תערובת בשר וגבינה. למעלה עם צ ' יפס טורטייה.
אופים 30 עד 40 דקות או עד חם במרכז מבעבע לאורך הצדדים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.