תבשיל נקניק וביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל נקניק וביצה. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך חלב חמאה, לחם שאור, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל נקניק-אורז, תערובת מרק בצל יבש, ועוד לפצות תבשיל חסכוני וטעים, ו תבשיל ביצים ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים לחם ב-2 מנות אפייה מרובעות משומנות קלות של 8 אינץ 'או 1 צלחת אפייה משומנת קלות של 13 x 9 אינץ'. למעלה באופן שווה עם נקניק.
להקציף יחד 2 1/2 כוסות חלב, ביצים, חרדל דיז ' ון.
יוצקים באופן שווה על תערובת לחם.
לטאטא יחד חלב חמאה וקרם של מרק פטריות. כפית על תערובת לחם; מפזרים גבינת צ ' דר.
מניחים תבשיל על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד התבשיל מוגדר.
הערה: תבשיל unbaked יכול להיות מכוסה בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, וקפוא עד 1 חודש. הפשרה בין לילה במקרר.