תבשיל נקניק מעושן
נקניק מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. אם יש לכם גבינת פרמזן, נקניק, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בישול איטי נקניק מעושן עוף קאסולה, קסולה עם נקניק, ו תבשיל נקניק ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל, טימין, רוזמרין ושום לטפטוף במחבת; לטפטף 3 דקות או עד מכרז. מערבבים בייקון מתפורר, מלח, פלפל ועגבניות; מביאים לרתיחה.
מניחים חצי שעועית בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד עבה.
מוסיפים מחצית הנותרים של שעועית, חזיר, נקניק; מערבבים היטב.
מניחים חצי תערובת שעועית בבישול איטי חשמלי 3 1/2 ליטר; העליון עם חצי תערובת עגבניות. חזור על שכבות. לכסות ולבשל על נמוך במשך 5 שעות. מצקת לתוך קערות.
מפזרים גבינת פרמזן ופטרוזיליה.