תבשיל נקניקיות חצילים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תבשיל נקניקיות חצילים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. גשו לסופר וקנו נקניק בתפזורת, גבינת מוצרלה רזה חלק, גבינת ריקוטה קרטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל נקניק וגבינה חצילים, נקניק איטלקי ותבשיל חצילים, ו נקניקיית טורקיה ותבשיל חצילים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. הניחו נקניק בצד.
באותה מחבת הקפיצו חצילים ובצל בשמן.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, המלח, הבזיליקום והפפריקה; מבשלים, מכוסים חלקית, למשך 15 דקות.
מסננים פסטה; מערבבים לתערובת חצילים.
מורחים מחצית מתערובת הנקניקיות בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
מורחים עם גבינת ריקוטה. למעלה עם מחצית הגבינה ותערובת הנקניקיות שנותרה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.