תבשיל סינקו דה מאיו
תבשיל סינקו דה מאיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם סלסה, עגבניות משומר, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סינקו דה מאיו, ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו, ו סינקו דה מאיו ירה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
להעביר בשר בקר טחון לתבשיל 9x13 אינץ'.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן החם עד הבצל הוא שקוף, על 10 דקות. תערובת בצל כפית על בשר טחון.
מערבבים עגבניות עם פלפלים ירוקים צ 'ילה, סלסה, תירס, שמנת חמוצה, 1 גבינת צ' דר כוס, מלח, ופלפל שחור לתערובת בקר טחון; העליון עם הנותרים 2 גבינות צ ' דר.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך גבינה מותכת, כ 45 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.