תבשיל עגבניות והריסה עם כופתאות צ'דר לוקח בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 4 . 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן חמניות, צ'דר בוגר נוסף, חומוס, וקמח העלאת עצמי. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל עגבניות ירקות עם כופתאות גבינת צ'דר, תבשיל בקר עם כופתאות צ'דר, ו כופתאות עגבניות צ'דר.
הוראות
1
מחממים את השמן בצלחת קדירה רחבה גדולה עם מכסה, ומטגנים את הבצל והסלרי במשך 5 דקות עד לריכוך ומתחיל לצבוע. טיפ בעגבניות ופחית מים, ולאחר מכן מערבבים את האריסה, courgettes וחומוס, ולהתפורר בקוביית המניות. כיסוי ומבשלים במשך 18 דקות עד הירקות הוא כמעט רך.
בינתיים, לשפשף את החמאה לתוך הקמח ואבקת אפייה עם קמצוץ טוב של מלח, ולאחר מכן לערבב את הגבינה עם סכין עגול להב. שתי דקות לפני התבשיל מוכן, יוצקים את החלב לתוך תערובת הכופתה ומערבבים עם הסכין כדי לעשות בצק. הפוך על משטח העבודה שלך (אין צורך קמח אותו), צורה קלה לתוך נקניק לחתוך 8 חתיכות שוות. 3
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. כרם קברנה סוביניון בעל דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 37 דולר לבקבוק.