תבשיל עוף ואורז לוהט
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל טחון, פלפל, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף לוהט עם אורז פרסי, סלט אטריות בקר ואורז לוהט, ו עוף לוהט "מטוגן".
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק ושום; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים מרק שנותר 4 מרכיבים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.