תבשיל פטריות אספרגוס
תבשיל פטריות אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. לכו לחנות ותביאו גרגירי בוליון עוף, פימינטוס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו ריזוטו אספרגוס ופטריות, קיש אספרגוס ופטריות, ו אספרגוס ופרפלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick, לבשל פטריות ובצל ב 3 כפות חמאה עד רך.
הסר ירקות עם כפית מחוררת ולהניח בצד. מערבבים את הקמח, מרק, מלח, אגוז מוסקט ופלפל לתוך טפטוף עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה. מערבבים באספרגוס, פימינטוס, מיץ לימון ותערובת הפטרייה.
יוצקים לתוך 1-1/2-qt. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול. ממיסים את שאר החמאה; זורקים עם פירורי לחם.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 35-40 דקות או עד מחומם דרך.