תבשיל פטריות והודו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות ותבשיל הודו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 344 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חלב, בצל, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל פטריות הודו, תבשיל הודו ופטריות לבבי, ו תבשיל הודו, פטריות ותירס מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה, השמטת שומן ותיבול מנות. תניח בצד.
בעוד אורז מבשל, מניחים לחם במעבד מזון; דופק 15 פעמים או עד פירורים בסדר למדוד 1/2 כוס.
הוסף 1 כפית חמאה למעבד; דופק עד בשילוב.
הוסף גבינה למעבד, ודופק עד בשילוב.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 2 כפיות חמאה, בצל, שום ופטריות; מטגנים 7 דקות או עד הבצל רך. מערבבים בטורקיה וב -7 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל).
מוסיפים אורז מבושל; מערבבים.
תערובת אורז כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.