תבשיל פיצה
תבשיל פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 103 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 2135 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך נקניק בתפזורת, פסטה גלגל עגלה, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל פיצה, תבשיל פיצה, ו תבשיל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בעוד פסטה מתבשלת; לבשל נקניק במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים פסטה, נקניק ומרכיבים הנותרים למעט גבינה בקדרה ungreased 2 1/2 ליטר.
מכסים ואופים כ -30 דקות או עד חם תוסס.
אופים חשפו כ 5 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto