תבשיל פירה בטטה עם בורבון
צריך מנה צמחונית בצד? תבשיל פירה בטטה עם בורבון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 528 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פירה בטטה עם זיגוג בורבון, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
לטאטא את הסוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד החמאה של חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 5 דקות.
הוסף את פקאן ולזרוק עם האצבעות שלך לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של שעועית כליות. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן use.To להרכיב:כאשר תפוחי האדמה המתוקים נעשים צלייה, מניחים את גיליון האפייה על מתלה תיל ומניחים אותו בצד עד תפוחי האדמה המתוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את הבורבון, חמאה נמדדת, גרידת תפוז, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והתערובת החלה לבעבע, כ 5 דקות; להפריש.מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מקוררים, לחתוך אותם לחצי לאורכו. לגרד את הבשר עם כפית ולהעביר אותו לקערה גדולה; להשליך את העורות. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד שהוא כמעט חלק אבל כמה גושים להישאר.
מוסיפים את תערובת הבורבון ואת החלב ומערבבים עד בשילוב שווה.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.מפזרים באופן שווה את ציפוי streusel על תפוחי אדמה מתוקים.
אופים עד streusel הוא חום זהוב, על 20 דקות.
מניחים את הצלחת על מתלה חוט ולתת לו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.