קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל פירה בטטה עם בורבון

תבשיל פירה בטטה עם בורבון
צריך מנה צמחונית בצד? תבשיל פירה בטטה עם בורבון יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 528 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו פירה בטטה עם זיגוג בורבון, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון פירה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
לטאטא את הסוכר, קמח, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד החמאה של חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הוסף את פקאן ולזרוק עם האצבעות שלך לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של שעועית כליות. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן use.To להרכיב:כאשר תפוחי האדמה המתוקים נעשים צלייה, מניחים את גיליון האפייה על מתלה תיל ומניחים אותו בצד עד תפוחי האדמה המתוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. בינתיים, מניחים את הבורבון, חמאה נמדדת, גרידת תפוז, מלח, קינמון ואגוז מוסקט בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהחמאה נמסה והתערובת החלה לבעבע, כ 5 דקות; להפריש.מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה ולהניח אותו בצד.כאשר תפוחי האדמה המתוקים מקוררים, לחתוך אותם לחצי לאורכו. לגרד את הבשר עם כפית ולהעביר אותו לקערה גדולה; להשליך את העורות. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך את הבשר עד שהוא כמעט חלק אבל כמה גושים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
גרידה כתומהגרידה כתומה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הבורבון ואת החלב ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה.מפזרים באופן שווה את ציפוי streusel על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים עד streusel הוא חום זהוב, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים את הצלחת על מתלה חוט ולתת לו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים