תבשיל פירות ים
תבשיל פירות ים יכול להיות בדיוק המתכון לפסקטארי שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 647 קלוריות , 37 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם בצל, גבעולים וחתיכות פטריות, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. עם ציון של 61% , המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קייג'ון פירות ים ונקניק אנדוי גמבו , פסטה צבעונית של עגבניות ותרד ופירות ים ותבשיל פירות ים איטלקי .
הוראות
מבשלים אורז לפי הוראות האריזה. בינתיים מחממים תנור ל-375 מעלות.
בקערה גדולה משלבים סרטן, שרימפס, סלרי, בצל, פלפל ירוק, פטריות ופימיינטוס. בקערה קטנה, טורפים מיונז, חלב, פלפל ורוטב ווסטרשייר; מערבבים לתוך תערובת פירות הים. מערבבים פנימה אורז.
מעבירים ל-13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, 40-50 דקות או עד שהוא מבעבע.