תבשיל פירות ים איטלקי עם קרוטונים שום-עשבי תיבול
מתכון תבשיל פירות ים איטלקי עם קרוטונים שום עשב מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בקלה, יין, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי, תבשיל פירות ים איטלקי, ו מרק פלפל אדום קלוי עם עשבי תיבול גבינה וקרוטונים שום.
הוראות
זרוק כל שבור פגז או פתוח (מת) צדפות.
מניחים צדפות שנותרו במיכל גדול. מכסים עם 1 1/2 כוסות מים וחומץ.
תן לעמוד 30 דקות; לנקז. לשפשף צדפות במים קרים.
בינתיים, להשליך כל פגז שבור או פתוח (מת) מולים. לשפשף מולים שנותרו במים קרים, הסרת כל ספחות עם סכין קילוף משעמם. משוך זקן על ידי מתן משיכה (באמצעות מגבת מטבח עשוי לעזור). אם יש לך בעיה להסיר אותו, להשתמש צבת כדי לאחוז ולמשוך בעדינות.
מניחים מולים במיכל גדול. מכסים במים קרים. להסעיר מים ביד, ואז לנקז ולהשליך מים. חזור מספר פעמים עד שהמים זורמים ברורים; לנקז.
תנור חום ל 177°. בתנור הולנדי 4 ליטר, לערבב מיץ צדפות, עגבניות, רוטב עגבניות, יין ו 1/2 כוס הפסטו.
בקלה שכבה, שרימפס, צדפות, מולים וצדפות בתנור הולנדי.
חום רותחים מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד mussel ו צדפות נפתח.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים חמאה ופסטו שנותר עד מעורבב היטב.
מורחים על שני צידי הלחם. על סדין עוגיות ungreased, מניחים לחם בשכבה אחת.
אופים 10 עד 15 דקות, הופך פעם אחת, עד קלוי משני הצדדים.
השליכו מולים או צדפות שלא נפתחות. תבשיל כפית לתוך קערות מרק; למעלה עם קרוטונים.