מתכון תבשיל פירות ים איטלקי עם קרוטונים שום עשב מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה בקלה, יין, מיץ צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל פירות ים איטלקי, תבשיל פירות ים איטלקי, ו מרק פלפל אדום קלוי עם עשבי תיבול גבינה וקרוטונים שום.
הוראות
1
זרוק כל שבור פגז או פתוח (מת) צדפות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2
מניחים צדפות שנותרו במיכל גדול. מכסים עם 1 1/2 כוסות מים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בינתיים, להשליך כל פגז שבור או פתוח (מת) מולים. לשפשף מולים שנותרו במים קרים, הסרת כל ספחות עם סכין קילוף משעמם. משוך זקן על ידי מתן משיכה (באמצעות מגבת מטבח עשוי לעזור). אם יש לך בעיה להסיר אותו, להשתמש צבת כדי לאחוז ולמשוך בעדינות.