קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה

תבשיל פירות ים עם צ'וריסו ורולה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צ'וריסו, יין, מיץ צדפות בבקבוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, תבשיל דגים קיץ עם רוויל, ו תבשיל פירות ים אביבי.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3
העברה לצלחת.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן.
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את היין ואת השום טחון ומבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/4 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את צ ' וריסו, מיץ צדפות, עגבניות מרוסקות ותימין ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
בינתיים, לחתוך חתיכה 3 אינץ ' מן באגט לחתוך את הקרום. לרכך את חתיכת לחם ללא סרטנים מתחת למים זורמים, ולאחר מכן לסחוט כדי להסיר את המים העודפים. במעבד מזון, מחית את הלחם הרך עם המיונז, פלפלים אדומים, שיני שום מרוסקות וקיין.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בגטבגט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
חותכים את הבאגט הנותרים לפרוסות 1/4 אינץ ' ומסדרים על תבנית אפייה. לצלות במשך כ 3 דקות, פונה פעם אחת, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מוסיף את השרימפס וצדפות למחבת ומבשלים עד רק מבושל דרך. מערבבים ב 1/2 כוס של rouille ואת הפלפל השחור. מתבלים את התבשיל ואת שאר הרוויל במלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מורחים את הרוויל על קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
13
מגישים את התבשיל בקערות רדודות, מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
המלצת יין: רוס העשיר והארצי של פרובנס הולך טוב במיוחד עם תבשילי פירות ים. חפש את Domaine 1996 ז 'אן Bagnis L' Estandon Ros.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)