תבשיל פסטה שעועית איטלקית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, רוטיני multigrain, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה מרהיב. נסו תבשיל פסטה איטלקי, Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו תבשיל שעועית לבנה איטלקי עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים; מטבלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
. באמצעות מזלג, לשבור חתיכות גדולות יותר של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
5
מוסיפים פסטה; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד שהפסטה נעשית.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים שעועית ואת 4 המרכיבים הבאים; לכסות ולתת לעמוד 2 דקות או עד wilts תרד. מצקת לתוך קערות, העליון עם גבינת Asiago.