תבשיל פסטה שעועית איטלקית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, רוטיני multigrain, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה מרהיב. נסו תבשיל פסטה איטלקי, Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו תבשיל שעועית לבנה איטלקי עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פלפל ו-3 המרכיבים הבאים; מטבלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3
מוסיפים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
. באמצעות מזלג, לשבור חתיכות גדולות יותר של עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מוסיפים פסטה; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד שהפסטה נעשית.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים שעועית ואת 4 המרכיבים הבאים; לכסות ולתת לעמוד 2 דקות או עד wilts תרד. מצקת לתוך קערות, העליון עם גבינת Asiago.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה