תבשיל צ'דר-אורז מנופח
תבשיל צ'דר-אורז נפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, קצפת אבנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו קרקרים עם גבינת צ'דר Jalapeño, פיתולי גבינת צ'דר מנופחים, ו תבשיל אורז צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה סופל עגול 3 ליטר או צלחת אפייה אחרת.
בסיר מעל חום בינוני, להמס חמאה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך חלב לבשל עד עבה מבעבע, על 3 דקות. להפחית את החום נמוך ומערבבים גבינה עד נמס; להסיר מן החום.
בקערה, מערבבים יחד חלמונים ביצה, מלח 1 כפית. פפריקה.
להקציף ברוטב גבינה ואורז. בקערה אחרת, עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד נוקשה אבל עדיין מבריק. מערבבים 1/4 של חלבוני ביצה מוכים לתערובת אורז כדי להבהיר, ואז לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותר. כף לתוך צלחת מוכנה ואבק עם הנותרים 1/4 כפית. פפריקה.
אופים עד נפוח, חום זהוב ופשוט להגדיר במרכז, 45 עד 50 דקות.