תבשיל צדפות ועוף
תבשיל צדפות ועוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פטריות, חמאה, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 37%. נסו תבשיל צדפות, תבשיל צדפות, ו תבשיל צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה; מוסיפים פטריות, ומטוגנים עד רך; לנקז היטב. להחזיר פטריות למחבת; להוסיף עוף הבא 3 מרכיבים.
ממיסים 1/3 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא במרק וקרם הקצפה; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מערבבים במלח ופלפל.
מוסיפים לתערובת העוף, מערבבים בעדינות. כפית חצי תערובת עוף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. למעלה עם צדפות ותערובת עוף שנותרה.
מערבבים יחד 2 כפות חמאה מומסת ופירורי לחם; מפזרים על תבשיל.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.