תבשיל קיץ סקווש של אמא
. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו תבשיל קיצי סקווש, תבשיל קיצי סקווש, ו תבשיל קיצי סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל 1 ליטר.
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים סקווש ובצל, מכסים ואדים עד שהסקווש רך ומעוכים בקלות במזלג, 10 עד 15 דקות.
לטאטא ביצה ושמנת חמוצה יחד בצלחת תבשיל מוכן; להוסיף סקווש, בצל, 2/3 הקרקרים, ו 2/3 גבינת צ ' דר. מערבבים עם מזלג. מכסים את תערובת הסקווש עם גבינת צ ' דר וקרקרים שנותרו.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וקרקרים משחימים קלות, כ -30 דקות.