תבשיל קציצות יווני
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת המתכונים שלך, תבשיל קציצות יווני עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת $3.24 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 474 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -24 גרם שומן . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם לסתיו . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . אם יש לכם בצל, קישואים, צ'אק בקר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 53% . מתכונים דומים: תבשיל קפטה (תבשיל קציצות מהמזרח התיכון) , גיבור קציצה יווני וסלט קציצות יווני .
הוראות
הכניסו את מרק העוף והעגבניות לתנור או סיר הולנדי גדול, מכסים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. בינתיים מכניסים למעבד מזון את הבצל, הזיתים, הנענע, האורגנו ופאי הדלעת; דופק עד לקצוץ דק מאוד.
מוסיפים לסיר מחצית מתערובת הבצל.
מוסיפים את הלחם למעבד המזון עם שאר תערובת הבצל ומקציפים ליצירת פירורים רטובים.
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את בשר הבקר ומערבבים עם הידיים רק עד לאיחוד. יוצרים 20 קציצות קטנות ומוסיפים לסיר. מבשלים, הופכים את הקציצות פעם אחת, עד שהם יציבים, כ-3 דקות. מערבבים בעדינות את שעועית החמאה והקישואים לתוך התבשיל; מבשלים עד שהקישואים רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
תבשיל עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ה-Waterbrook Reserve קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![Waterbrook Reserve קברנה סוביניון]()
Waterbrook Reserve קברנה סוביניון
לאחר קקאו ופירות כהים יש טעמים מעץ אלון, מונעי פירות, כמו פלבונים שחורים. אחיזה בריאה של טאנינים וחומציות מאוזנת הופכים את היין הזה לבעל גוף מלא, עם סיומת ארוכה ומתמשכת שמציגה טעמים של קפה, דומדמניות, עור ותבלינים.