תבשיל רטטוי עם חצי סהר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל רטטוי חצי סהר עקף. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 325 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שעועית, תיבול, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל בצורת חצי סהר, תבשיל בצורת חצי סהר, ו כריכי פונטינה עם רטטוי.
הוראות
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים חצילים, קישואים, בצל, פלפל ושום; מבשלים ומערבבים 4 עד 6 דקות או עד שהירקות משחימים קלות.
להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, בזיליקום, תיבול איטלקי ופלפל. כיסוי; מבשלים על 10 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים שעועית; לבשל 5 דקות יותר.
בינתיים, להסיר את הבצק מ יכול ב 2 חלקים מגולגל; לא לפתוח בצק.
חותכים כל גליל ל 4 פרוסות; לחתוך כל פרוסה לרבעים.
מניחים גבינה ב 1-quart שקית פלסטיק resealable; להוסיף חתיכות חצי סהר, לאטום ולנער מעיל.
תנור חום ל 375°f. ספריי 11x8 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. תערובת חצילים כפית לתבנית אפייה. סדר חתיכות סהר על גבי.
אופים 17 עד 20 דקות או עד סהרונים הם חום זהוב.